Hoe het bleken van tanden zal werken

De modieuze hele wereld heeft tandenbleeksets veel betekenis voor de presentatie en verpakking van alles. Dit kan worden beschouwd als een cursus, een cadeau, een item en zelfs een individu. De meest effectieve van de meest effectieve van alles, als het niet aantrekkelijk wordt gepresenteerd, is het een valkuil om over het algemeen te worden afgewezen. Met betrekking tot mensen is ook hun uiterlijke aantrekkingskracht zeer cruciaal voor de voortgang van hun situatie binnen hun werk. Om deze reden hebben ze veel belangstelling en geld voor hun eigen persoonlijke verzorging.

This image has an empty alt attribute; its file name is 3tandenbleeksets.jpg

Een van de meest geziene kenmerken van de algehele verzorging van de man of vrouw is absoluut de kleur en conditie van hun tand. Personen die een mooi gecoördineerd en wit glazuur gebruiken, hebben de neiging om meer in het oog te springen dan degenen die mogelijk een geelbruine rotte tand hebben. Aangezien de kleur van uw glazuur gewoonlijk met de leeftijd verslechtert, nemen personen hun toevlucht tot het bleken van tanden om hun aantrekkelijkheid te behouden.

Wat is de manier van tanden bleken precies?

De methode die bij plaatsing op een menselijke tand alle aanwezige verkleuring die het emaille-porselein produceert, verwijdert, wordt tandbleekprocedure genoemd. Absoluut iedereen kan gebruik maken van de methode en genieten van een uitzonderlijk oogverblindende glimlach, behalve personen met een gevoelige tand. Voor hen is dit proces gecontra-indiceerd omdat het de aandoening erger zal maken.

Er zijn veel van dit soort opties voor het bleken van tanden:

1. Tanden bleken – waarbij een bleekresolutie (carbamideperoxide in een concentratie van 10%) nodig is die op het glazuur zou moeten worden aangebracht voor een snel interval van meer dan een of twee maanden.

twee. Lasertanden bleken – dat is een systeem waar een laserstraal wordt gebruikt om de effecten van uw whitening-antwoord te activeren. Met deze methode kon je bijna direct succes boeken.

3. Tandpasta voor het bleken van glazuur – dit kan een extra traag proces zijn, maar een persoon die nauwelijks nevengevolgen heeft.

vier. Tanden bleken strips – dit zijn typisch strips gedoopt in peroxide optie die zorgvuldig moet worden gebruikt rond de tand en daar ongeveer een half uur worden bewaard.

Hoe kan The Teeth Whitening de klus klaren?

Er zijn twee manieren om uw tanden witter te maken: (i) de ene wordt afgewerkt door een tandarts en het wordt een gespecialiseerd systeem voor het bleken van tanden genoemd; en (ii) de andere thuis wordt voltooid via verschillende doe-het-zelfkits. Het belangrijkste ingrediënt in deze strategieën die het bleken van tanden met zich meebrengt, is carbamideperoxide. Toch bestaat er een groot verschil. De gekwalificeerde resolutie voor het bleken van tanden zou 15% van de component omvatten, hoewel de Diy-kits maximaal 10% zouden omvatten.

Het witter maken van de tanden kan het directe eindresultaat zijn van de blekende invloed van uw carbamide-antwoord rond het glazuur in de tand. Om deze reden is het echt gecontra-indiceerd voor degenen die al gevoelig glazuur hebben. De specialistische methode voor het bleken van tanden omvatte normaal gesproken laserstralen die de gel activeren die momenteel op het glazuur is aangebracht. Het effect van de methode kan binnen een uur of zo merkbaar zijn – daarom kan het kort daarna opmerkelijk zuidelijk zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *